1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HyperCon APA102 are not working....

Discussion in 'Software Support' started by tigertim08, 18 February 2018.

  1. tigertim08

    tigertim08 New Member

    Messages:
    4
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit
    Hey everybody,

    I have just set up my ambilight with the raspberry pi zero w. But the LED are not starting. If I am trying to uplaod the config I get the following error...

    ssh in: Hyperion Ambilight Deamon (604)
    ssh in: Version : V1.03.3 (brindosch-2fbbcff/2f01dfa-1495880388
    ssh in: Build Time: Jun 3 2017 02:06:37
    ssh in: INFO: Selected configuration file: /storage/.config/hyperion.config.json
    ssh in: HYPERION INFO: ColorTransform 'default' => [0; 190]
    ssh in: HYPERION INFO: ColorCorrection 'default' => [0; 190]
    ssh in: HYPERION INFO: ColorAdjustment 'default' => [0; 190]
    ssh in: LEDDEVICE INFO: configuration:
    ssh in: {
    ssh in: "colorOrder" : "rgb",
    ssh in: "name" : "MyHyperionConfig",
    ssh in: "output" : "/dev/spidev0.0",
    ssh in: "rate" : 1000000,
    ssh in: "type" : "apa102"
    ssh in: }
    ssh in: INFO: Creating linear smoothing
    ssh in: HYPERION (CS) INFO: Created linear-smoothing(interval_ms=50;settlingTime_ms=200;updateDelay=0
    ssh in: EFFECTENGINE INFO: 27 effects loaded from directory /storage/hyperion/effects
    ssh in: EFFECTENGINE INFO: Initializing Python interpreter
    ssh in: INFO: Hyperion started and initialised
    ssh in: INFO: Boot sequence 'Rainbow swirl fast' EFFECTENGINE INFO: run effect Rainbow swirl fast on channel 0
    ssh in: BLACKBORDER INFO: threshold set to 0 (0)
    ssh in: BLACKBORDER INFO: mode:default
    ssh in: started
    ssh in: terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
    ssh in: what(): JSONSERVER ERROR: could not bind to port
    ssh in: Aborted (core dumped)

    Where did I made the a misstake???
     
  2. AmbiMod

    AmbiMod Member

    Messages:
    49
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +PhilipsHue, +AtmoOrb, +nodeMCU/ESP8266
    Did you resolve your problem ?
     
  3. djcesar

    djcesar New Member

    Messages:
    3
    Hardware:
    RPi3, 32/64bit, +PhilipsHue
    Did you found a solution?
     
  4. tigertim08

    tigertim08 New Member

    Messages:
    4
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit
    No, I still got the problem...
     
  5. Akriss

    Akriss Active Member

    Messages:
    496
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +nodeMCU/ESP8266