1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED Configuration does not load

Discussion in 'Software Support' started by dylan, 3 December 2020.

  1. dylan

    dylan New Member

    Messages:
    10
    Hardware:
    RPi2
    System
    Raspberry Pi 2 B
    Raspbian GNU/Linux 9 (stretch)

    What I tried
    Download install file:
    `wget https://github.com/hyperion-project...ha.9/Hyperion-2.0.0-alpha.9-Linux-armv7l.deb`

    For install I've tried both in different installation attempts:
    `sudo dpkg -i Hyperion-2.0.0-alpha.9-Linux-armv7l.deb`
    AND after uninstalling
    `sudo apt install ./Hyperion-2.0.0-Linux-x86_64.deb`

    Then because I found a few mentions of this:
    `sudo systemctl disable --now [email protected]`
    `sudo systemctl enable --now [email protected]`
    `sudo reboot now`

    After reboot I see:
    `Dec 03 07:46:52 raspberrypi systemd[1]: Started Hyperion ambient light systemd service for user root.`

    but when I navigate to the rpi's IP on port 8090 or 8091 nothing loads.

    I've also tried:
    `sudo /usr/bin/hyperiond -d`

    The logs hang at ` <DEBUG> Hyperion.cpp:562:handlePriorityChangedLedDevice() | No source left -> switch LED-Device off` and do not proceed.

    What else can I try? Did I miss a step in the install? I'm just following this: https://docs.hyperion-project.org/en/user/Installation.html#supported-browsers

    I would prefer to not use the HyperBian image.
     
  2. dylan

    dylan New Member

    Messages:
    10
    Hardware:
    RPi2
    Solved by running
    `sudo apt update`
    `sudo apt full-upgrade`
     
  3. Daniel Kamp

    Daniel Kamp New Member

    Messages:
    7
    Hardware:
    RPi3, +PhilipsHue
    Did you execute these commands after the Hyperion installation?
     
  4. dylan

    dylan New Member

    Messages:
    10
    Hardware:
    RPi2
    yes.