1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

wiki broken?

Discussion in 'Website and Forum Feedback' started by penfold42, 12 May 2016.

  1. penfold42

    penfold42 Moderator Developer

    Messages:
    661
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +nodeMCU/ESP8266
  2. Brindosch

    Brindosch Administrator Administrator

    Messages:
    672
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
    Greetings!
    can´t reproduce this -> logged in and as guest
    may be a issue with your moderator rank :D will have a look

    You have just issues with this redirect? You can access the wiki if you not use this?


    /please retry
     
    Last edited: 12 May 2016
  3. penfold42

    penfold42 Moderator Developer

    Messages:
    661
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +nodeMCU/ESP8266
    It works now - thanks !
     
  4. penfold42

    penfold42 Moderator Developer

    Messages:
    661
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +nodeMCU/ESP8266
    Has all the old wiki content been migrated ?

    I can't find the wiki on the UDP device driver not the master configuration reference.
     
  5. Brindosch

    Brindosch Administrator Administrator

    Messages:
    672
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
    I think there was never a udp device article.
     
  6. Brindosch

    Brindosch Administrator Administrator

    Messages:
    672
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
  7. Brindosch

    Brindosch Administrator Administrator

    Messages:
    672
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
    Yeah, i forgot to move and delete it!